To really appreciate our Chowen Bungalow you MUST see the before picture!  These homeowners have been loving every minute they have been back in there home.  It is now a cozy get-a-way and they each have space to themselves to enjoy.

The Story:

Our clients were newly retired and in need of a home they could stay comfortable in long term.  She loves to cook and read while he has many hobbies.  They each wanted there own room along with comfortable space to spend time together.

So you can appreciate the transformation here are some before pictures!

The Project:

The house was in rough shape mainly due to its age.  It was an early 1920’s bungalow and it needed attention.  We decided to add an addition off the back to allow for a new kitchen and main floor master suite.  We added a second floor addition so they could have a comfortable space for guests to come and stay and a bright and sunny reading room.

The Details:

This home had some charming character we didn’t want to loose so we restored much of the existing oak woodwork and added some new to tie the old and new.